avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ajutor!Mi-au stricat masina in service!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ajutor!Mi-au stricat masina in service!

Am dus masina la un service recomandat de un "prieten",pt. o problema minora credeam eu, nu pornea la rece,decat tractata dar odata pornit , motorul mergea perfect.Mi-au schimbat mai multe piese care nu cred ca erau necesare pt ca problema nu disparuse,mai rau e ca au ajuns sa desfaca motorul pt rectificare chiuloasa din vina lor, pt ca au dat gaura aiurea.
Nu stiu cum sa procedez acum pt ca nu stiu daca sunt in stare sa-mi faca masina sa functioneze, o sa-mi faca o nota de plata de vreo 3000 lei, nu am nici un act cu ei, nici contract , sa fac reclamatie la OPC?se rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: ASUL28 , utilizator 18:16, 3 Octombrie 2011
Revin cu aceasta problema si va rog sa-mi dati un sfat , stiu ca o sa spuneti ca e greseala mea ca am nimerit la un service de 2 bani care mai rau mi-au stricat masina si e adevarat dar sper sa se poata face ceva.Am platit factura la care am si garantia in valoare de 3000 lei, iar masina dupa cateva zile, are aceeasi problema care o avea la inceput plus altele si mai grave.Ce pot sa fac sa merg la OPC se rezolva ceva?Sau sa-i dau in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina este in service Vale11 Vale11 Buna seara, In urma cu 3 luni am lasat masina in service pentru identificarea si repararea unei probleme ( zgomot la motor). In urma unei convorbiri ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli inutile pentru reparatia masinii din cauza diagnosticului gresit M@rius M@rius Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de complexa si as avea nevoie de un sfat pentru a sti daca se mai poate face ceva in acest caz. De vreo 5 luni ... (vezi toată discuția)
Problema cu un service auto petrica101 petrica101 Buna ziua .Am o problema cu un serce auto am dus masina la service din cauza ca pierdea antigel si avea scurgeri de ulei .am dus masina pentru constatarea ... (vezi toată discuția)