Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

valabilitate contract

am incheiat acum 10 ani un contract cu un furnizor de servicii astfel : titular contract - soacra mea care este si titulara actului de casa dar cu datele de idetificare ale mele precum si cu semnatura mea ; este valabil acest contract ? intampin mari greutati in rezilierea lui , avand in vedere ca soacra mea este plecata din tara de cca 13 ani si este solicitata prezenta ei sau o procura din partea ei; ma intereseaza cat de valabil este acest contract . in caz ca nu este pot cere restituirea sumelor ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:15, 7 Septembrie 2011
Sa inteleg ca parte in acest contract este soacra dvs.,dar dvs.ati semnat in locul dansei....Acest contract este nul de drept,el nu a fost valabil niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prin e-mail - legala daca nu e stipulat in contract? SilviuNegoita SilviuNegoita Buna ziua, Trimiterea unei notificari/ instiintari pe e-mail este legala? Sau trebuie neaparat sa fie in plic cu confirmare de primire (sau alte nebunii de ... (vezi toată discuția)
Competența instanțelor din românia dropsy flo dropsy flo As vrea sa aflu care sunt șansele de declinare sau respingere a unei cereri de divorț din România urmatoarele condiții: Pe data de 10.10.2019 soția a ... (vezi toată discuția)
Contract servicii internet sonia54 sonia54 Doresc sa inchid, sa reziliez un contract de servicii internet si telefonie, care este pe numele baiatului, el fiind plecat din tara. Am intrebat la telefon ... (vezi toată discuția)