avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... excroc sentimental
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

excroc sentimental

Un excroc a reusit sa dea peste cap familia mea si sa dispara cu bunuri si o masina peugeot 206. Timp de cinci ani a locuit cu noi, pe motiv ca s-a indragostit de fata noastra, a beneficiat, fara sa contribuie nici macar cu un leu, de masa, casa, tigari, imbracaminte, incaltaminte, bijuterii (bratara, lant, ghiul, cercel, etc.), calculator, internet, bicicleta, cheltuieli scoala de soferi profesionisti, cheltuieli obtinere carnet profesionist de conducere, obtinere atestat transportator, autoturism peugeot 206, bani de benzina, toate amenzile platite, reparatia masinii (de bun sofer ce e, a lovit-o), bani de cheltuiala, etc., etc. Cand s-a plictisit, baiatul si-a strans jucariile si a plecat la mama. Am incercat sa discutam cu ei, dar ne-au improscat cu injuraturi si obscenitati greu de reprodus! Problema e ca noi vom plati imprumutul facut pentru ca el sa-si ia masina, zece ani, 700 RON pe luna. Cum se poate rezolva situatia? M-am gandit sa apelez la cineva sa-l sperie, poate realizeaza ca nu poate profita de cineva fara sa plateasca! Vreau sa returneze macar masina!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 08:31, 10 Ianuarie 2009
atat timp cat nu aveti ceva scris( documente) e mai greu....
Probe dolion! Subscriu la ceea ce a postat monya!
Daca nu are venituri - si n-a avut cat a stat cu dv - si nu poate justifica de unde avea banii pe care i-a cheltuit cu diversele cursuri etc - ii puteti cere acesti bani (desi nu vad cum ii poate inapoia, daca nu are venituri proprii) dovedind, cu martori - altii decat rudele, e de preferat - ca a locuit la dv si l-ati intretinut, iar el s-a imbogatit. Puteti dovedi ca a urmarit sa va insele - practic, ceea ce a facut tipul poate fi numit escrocherie, dar e destul de greu sa o dovediti pt ca ati facut totul de buna voie. Va trebui sa dovediti relele lui intentii.
Saftul unui avocat specializat in drept penal e mai indicat decat ideile mele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2008
trope_doi, utilizator
Daca acest imprumut este realizat de catre dvs.,iar in actele ce reglementeaza acest imprumut nu este implicat in nici un fel persoana la care faceti referire,nu puteti cere tragerea sa la raspundere.De asemenea,si in celelalte cazuri,daca nu aveti o dovada scrisa,se ridica aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartie semnata in alb uztilizatornou uztilizatornou Buna ziua. In urma cu doua luni am dat o suma de bani, 3 hartii semnate in alb, o copie dupa buletin si o copie legalizata dupa certificatul de nastere unui ... (vezi toată discuția)
Culegere de escrocherii ContSters196669 ContSters196669 Urmaresc cu placere [b]Escrocherii adevarate[/b], un serial documentar pe Discovery Channel. Imaginatia escrocilor este uimitoare. As vrea sa impartasim in ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta lloryshyka lloryshyka In 06.06.2010 am fost implicata intr-un accident dupa care mi-am reparat masina cu banii proprii celalalt sofer nefiind deacord sa predea asigurarea si pana ... (vezi toată discuția)