avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTAMPINARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTAMPINARE

AM DE FACUT O INTAMPINARE IN CARE VREAU SA MA FOLOSESC DE ART.3 DECRET 167/1958 V-AS RUGA SA MA AJUTATI CU FORMULAREA CORECTA NU STIU CUM SA MA EXPRIM IN SCRIEREA ACESTEI INTAMPINARI.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 10 Septembrie 2011
vreti sa invocati exceptia prescriptiei, nu? ar trebui sa dati mai multe amanunte despre speta dvs pt a va putea ajuta cu modul de formulare.
AM FOST CHEMATA IN JUDECATA PENTRU O HOTARARE CARE SA TINA LOCT DE ACT DE VANZARE CUMPARARE, EU IN CALITATE DE PARATA. PROMISIUNEA DE VANZARE A UNUI TEREN A FOST FACUTA IN URMA CU 5 ANI TIMP IN CARE TERENUL A RAMAS TOT IN POSESIA MEA
intampinarea nu este o scrisoare!!!
:))))
ea trebuie formulata be baza unor situatii temeinice, in fapt si in drept tinand seama se exceptiile ce pot fi ridicate , in contra actiunii reclamantului...
E nevoie de o adevarata maiesrie, in redactarea si sustinerea acesteia, nu orice se pricepe sa o faca...din acest motiv exista avocat, reprezentant, etc,,.
Spun asta ca e posibil ca printr-o intampinare gresit intemeiata si sustinuta sa pierdeti procesul...
recomand ssa luati legatura cu un avocat, daca aveti o cauza complecxa...
;)
termenul pt prescriere e de trei ani. va adresati cu formula uzitata '' domnule presedinte''...subsemnata ....... domiciliata in..... in calitate de parata in dosarul nr..... formulez intampinare. apoi expuneti situatia de fapt si spuneti ca invocati exceptia prescriptiei dreptului la actiune al reclamantului in prezenta cauza intrucat a trecut termenul de.....
Prescriptia dreptului la actiune incepe sa curga in momentul in care promitentul-vanzator se manifesta expres in sensul negarii dreptului promitentului-cumparator. Respectiv dvs. puteti invoca ART.3 DECRET 167/1958 operand in aceasta speta prescriptia de 3 ani.

Alte discuții în legătură

Exceptia dreptului la actiune - prescriptia extinctiva de 3 ani ! ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Am urmatoarea intrebare: Pot invoca cu succes exceptia dreptului la actiune (prescriptia extinctiva de 3 ani), in cadrul unei actiuni ... (vezi toată discuția)
Precriptia invocata si din oficiu leus leus Va rog o parere: Daca pe rol este o cerere de incuviintare executare silita pentru un credit prescris de acum 10 ani si litigiu se afla in faca de ... (vezi toată discuția)
Exceptii noisette noisette in cazul in care trebuie invocate niste exceptii intr-un dosar fond, ar trebui scrise inainte si depuse cu 5 zile in instanta inainte de termen sau se sustin ... (vezi toată discuția)