Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cod civil

am formulat o actiune pt obligatia de a face in justitie pt o societate cu care am inchiat un contract de inchiriere pe un an.imediat adm a pus 2 persoane sa pregateasca cladirea pt zugravit adica a scrijelit toti peretii a indepartat vopseaua existenta si a lasat cladirea in acest stadiu si a plecat fara sa plateasca chiria. de la judecatorie prin citatie im spune sa precizez prejudiciul.intrebare;daca precisez prejudiciul cum ma adresez instantei si daca trebuie sa platesc taxa judiciara. eu am formulat actiunea ca srl sa fie obligat sa zugraveasca si vopseasca cladirea asa cum a fost. va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu proprietarul KisAlexandru KisAlexandru Am locuit cu chirie in zona Tineretului o perioada de 2 ani de zile . Cand am decis sa plec , am plecat fara sa il anunt pe proprietar . M-am trezit acum , ca ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecinul de deasupra Baciu Silvia Baciu Silvia Asi dori o Informație dacă se poate.Recent vecina de deasupra s-a inundat bine înțeles inundându-ma si pe mine . Problema cea mai mare e ca eu am ... (vezi toată discuția)
Acum aprox 1 an am incheiat un contract de ... Monicauk Monicauk Buna ziua tuturor, acum aprox 1 an am incheiat un contract de inchiriere a unui imobil cu un locatar cu o durata de 1 an. Platile s-au facut bancar iar eu ca ... (vezi toată discuția)