Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contract de asigurare sociala

buna ziua am si eu o intrebare dak poate cineva s ma ajute :lucrez in spania fara acte si as vrea s imi platesc in tara s imi mearga vechimea si as vrea s stiu cat trebe s platesc,daca trebe s merg personal.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:17, 13 Septembrie 2011
sigur ca puteti plati
puteti plati pentru salariul minim pe economie,in functie de studiile d-voastra

Baza lunara de calcul,incapand cu 01.01.2011,pentru plata cas este 35% din castigul salarial mediu brut pe economie stabilit prin legea bugetului pe anul 2011 .Adica 35%din 2022lei este 708,iar 31.3%din 708 este 222lei pe luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul cas pentru persoane care nu sunt angajate - contract de asigurare sociala haihaiitu haihaiitu Buna seara! As dori sa stiu care este cuantumul cotizatiei pt o persoana care nu este angajata, o persoana care vrea sa plateasca cotizatie astfel incat la ... (vezi toată discuția)
Contributii platite doar 11 ani. ce e de facut? Lucian_Stroe Lucian_Stroe Sotia mea a platit contributii la fondul de pensii doar 11 ani (intre 1987 si 1998), de atunci nu a mai lucrat. Ce ma sfatuiti sa faca, astfel incat peste vreo ... (vezi toată discuția)
Contributie pensii pfa 2013 ravasilac ravasilac Buna ziua, Sotul meu a inchis PFA-ul anul acesta , nu a platit nimic la pensii pe 2011 si 2012 si acum a venit o instiintare de la Casa de pensii cum ca ... (vezi toată discuția)