sal.am si eu o nelamurire !!
prietena mea are 20 ani si d kteva saptamani bune este plecata in italia la mama ei !! ea vrea sa vn in tara sa faca facultatea,dar mama ei nu e de acord sa plece d acolo pt k vine la mine,ne e d acord sa fac fac si sa fim impreuna,oprindui buletinu si carnetul d sofer!! ea vrea sa vn la mn!!!as vrea sa stiu si eu ce poate sa se intample intrun asemenea caz,in cazul in kre maicasa o sa anunte politia !! si ce putem face ca sa nu avem probleme !!
Vezi ca mai era ceva :sorry:
Nu are ce sa se intample dpdv legal - fata este majora si daca intr-adevar vrea sa vina la tine nu o poate opri nimeni.
Daca merge la consulat si cere un titlu de calatorie pentru ca nu isi gaseste actele - in definitiv asta este, nu si le gaseste ca i le-a ascuns mama - poate sa vina in tara.
Bani pentru acte si pentru drum poti sa ii trimiti tu.
Iar odata ajunsa in tara si-ar putea face alta carte de identitate si alt permis.
Daca acum esti un om corect si responsabil, nu va fi greu ca in timp mama fetei sa se convinga de faptul ca te-ai schimbat, ca ai invatat ceva din greseala pe care ai facut-o si poti sa faci un cuplu frumos cu fiica ei.
Insa conditia esentiala este ca fata sa vrea intr-adevar sa isi faca o viata alaturi de tine, sa nu foloseasca parerea proasta a mamei ca pretext pentru a-si justifica in fata ta nehotararea pe care, cel putin deocamdata, pare ca o manifesta intre a renunta la viata mai usoara alaturi de mama ei pentru o viata alaturi de tine.
Incearca sa vorbesti cu ea - trebuie sa te vezi clar cat de mult vrea sa fie cu tine.
Si doar dupa aceea, daca e cazul, sa te framanti ca sa gasesti varianta cea mai usoara de a o ajuta sa ajunga in tara.