avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

Buna.
O firma din Bucuresti a primit o amenda de circulatie pe raza unui alt judet In ce cont de face plata acestei amenzi, cine e beneficiar?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:15, 15 Septembrie 2011
Beneficiar M.A.I iar contul este inscris pe Procesul-Verbal de Contraventie
nick_cdr a scris:
Beneficiar M.A.I iar contul este inscris pe Procesul-Verbal de Contraventie

Eronat stimate domn, amenzile privind circulatia pe drumurile publice reprezinta venit integral la Bugetul de Stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)
Amenda persoana fizica angisa angisa buna seara.Am si eu o intrebare, unde se duc amenzile acordate persoanelor fizice si intreprinderilor individuale? la bugetul de stat s-au la bugetul ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa in portal Roraican Roraican Inca nu am platit amenda (50%) pentru ca m-am incadrat in cele 48 ore cand am facut plangerea. Daca respingerea plangerii s-a facut, deocamdata, doar pe ... (vezi toată discuția)