avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea contractului de munca

Buna seara.
Suspendarea contractului de munca pentru incapacitate temporara de munca sau pentru concediu fara plata afecteaza stagiul de cotizare pentru pensie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 15 Septembrie 2011
Concediu fara plata nu constituie vechime in munca si stagiu.
iar perioadele de incapacitate de munca in care prezentati angajatorului concediu medical se calculeaza raportat la salariul minim pe economie(670 lei)
snic a scris:

Buna seara.
Suspendarea contractului de munca pentru incapacitate temporara de munca sau pentru concediu fara plata afecteaza stagiul de cotizare pentru pensie ?
Multumesc


- concediul medical constituie stagiu de cotizare pentru pensie

- cfp nu constituie stagiu de cotizare pentru pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical elena nicolaescu elena nicolaescu Buna seara, As dori sa stiu daca si in ce fel concediul medical poste influenta calculul vechimii in munca si al stagiului de cotizare.In perioada ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca rumpel cris rumpel cris Numarul de zile de concediu medical, somaj tehnic si concediu fara plata se scand din vechimea in munca ? (vezi toată discuția)
Concediu medical afecteaza in viitor pensia? alina240 alina240 As dori sa intreb ce se intampla cu perioada in care suntem in concediu medical.Am inteles ca in aceasta perioada se suspenda contractul de munca. Dar ce ... (vezi toată discuția)