Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie masina de spalat

Am achizitionat o masina de spalat care s- a defectat . Am facut sesezare la cei care trebuia sa-mi ofere garantia si timp de o luna calendaristica nu mi s-a rezolvat problema. Am sunat inca de 2 ori la ei si mi s-a spus sa ma adresez cui vreau, deoarece ei au facut comanda la producator si acesta nu le-a trimis piesa defecta(MOTORUL) Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: epopa70 , utilizator 13:59, 16 Septembrie 2011
sa va adresati Oficiului pt Protectia Consumatorului
Am fost la Protectia consumatorului si mi s-a spus sa ma adresez vanzatorului.
Am fost si acolo si mi-au spus sa astept raspunsul lor
Faceti orice demers depunand sesizarile in scris cu nr. de inregistrare si pastrati-va un exemplar inregistrat (la unitatea reparatoare, la vanzator si la Protectia consumatorului).
Cand adresati sesizarea scris Protectiei consumatorului, anexati si sesizarile scrise si inregistrate pe care le-ati depus la reparator si vanzator.
Va multumesc pentru sfaturi, dar cred ca va trebui sa o iau de la capat.
Sesizarea la unitatea service am facut-o telefonic, nu mi-a spus nimeni nr de inregistrare.
Am fost la vanzator mi-au facut copii dupa acte, nu mi-a dat nimeni nr de inregistrare, am fost la protectia consumatorului m-au trimis la vanzator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piesa vesnic in service misumotanu49 misumotanu49 Buna, am si eu o nelamurire. Am o piesa de PC care s-a stricat de 3 ori pana acum in 60 zile.Am garantie inca 1 an pe ea. Prima data s-a stricat in iulie, ... (vezi toată discuția)
Respectare termen garanție cristinadinu cristinadinu Am o sesizare depusă în data de 30.07.2018 pentru o defecțiune la o mașină de spălat Bosch.Firma care asigura service-ul îmi spune că cele 15 zile ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat andreipap andreipap Buna ziua, anul acesta mi-am cumparat o barca cu motor de la American Nautics.Am preferat ceva nou crezand ca voi fi acoperit in cazul unor probleme de ... (vezi toată discuția)