avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA asociere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

asociere

Buna ziua! sunt asociat impreuna cu nasul meu de cununie intr-o firma.avem in comun un bar si o alimentara.as vrea sa intreb daca firma pe care o are fiind neplatitoare de tva,el poate face operatiuni care ma sar pe mine.este mai buna o asociere sau sa ramanem la stadiul actual?
Cel mai recent răspuns: koko1978 , utilizator 17:04, 18 Septembrie 2011
Fiti mai clar.Sunteti deja asociat cu nasul si acesta mai detine o alta firma,corect?Care e de fapt intrebarea?
intrebarea este ,daca nu sunt asociat pe in acte cu el,in afara de faptul ca poate sa imi intoarca spatele,ce altceva as putea pierde?

,
;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere participatie sau agent ? eugen82 eugen82 am urmatoarea situatie: Societatea mea X impreuna cu alta societate Y dorim sa ne asociem in vederea intermedierii vanzarii-cumpararii unui produs, eu X am ... (vezi toată discuția)
Activitati neplatitoare de tva respectiv platitoare Runner1 Runner1 Buna ziua, as vrea sa va intreb daca este posibil (si legal, evident) ca o companie platitoare de TVA sa desfasoare activitati neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Raspunderea unui fost asociat si administrator fannatura fannatura Sotul meu a intrat asociat cu 50% actiuni intr-o firma care era infiintata din 2006, in plus administrator impreuna cu asociatul. S-au asociat in noiembrie ... (vezi toată discuția)