avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 175/2010 se va mai aplica?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 175/2010 se va mai aplica?

Va rog binevoiti a-mi raspunde la urmatoarele intrebari : Proiectul de lege privind prelungirea perioadei de aplicare al legii 175 / 2010 a intrat in vigoare ? Daca nu este in vigoare . se v-a putea intampla acest lucru sau nu ? Va multumesc si va doresc o duminica placuta in continuare si o saptamana cu realizari .
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:04, 18 Septembrie 2011
Am citit si tot nu pot sa-mi dau seama daca a intrat in vigoare prelungirea perioadei de aplicare al legii 175 / 2010 . Va rog fiti mai explicit . Va multumesc .
Nu a intrat in vigoare. E doar in proiect.
Mai cititi o data, sunteti interesata sa intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru recalcularea pensiei militare sonia54 sonia54 Daca nu sunt de acord cu recalcularea pensiei comform HG 735/2010 si doresc sa actionez guvernul in judecata pentru aceasta recalculare, e bine, sau nu, ... (vezi toată discuția)
Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere lyana8520 lyana8520 Buna ziua, as dori sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari. Va rog sa imi spuneti de cand a intrat in vigoare legea conform careia se aplica penalitati ... (vezi toată discuția)