avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasarea unei constructiei fata de gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasarea unei constructiei fata de gard

Buna ziua .
Pe scurt : unul dintre vecinii mei a ridicat o baraca din lemn la 30 cm fata de gardul dintre noi.Baraca este acoperita cu tabla si are panta spre mine(neavand niciun fel de burlan ...deci toata apa vine la mine)... mai mult ...in spatele baracii mai are o constructie aprox 3 m inaltime avand acoperisul in V ...iar burlanul acestei constructii l-a pus pe baraca iar apa atat de pe baraca cat si de pe constructia lui curge direct la mine in curte ( gardul dintre noi fiing din plasa de sarma).Intrebarea mea este ce este de facut ? Am incercat sa vorbesc cu el dar este omul cu care nu te poti intelege pe cale amiabila.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: xcassius , utilizator 17:50, 19 Septembrie 2011
Vedeti daca are autorizatie de constructie iar daca nu are depuneti plangere la primarie.
Va multumesc pentru raspuns ! Dar daca nu doreste sa imi prezinte mie autorizatia?(presupunand ca are )
FACETI O SESIZARE CATRE PRIMARIE - SERVICIUL URBANISM
multumesc pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)