avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor de complexitate auditor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor de complexitate auditor

Sunr auditor public intern la o primarie si nu beneficiez de sporul de complexitate prevazut de legea nr. 672/2003 si care este cuprins si anexele legii 284/2010. Cum pot sa beneciez de acest spor? Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 08:46, 21 Septembrie 2011
77lia a scris:

Alin. (3) al art. 18 a fost abrogat de litera f) a art. 39, Cap. IV din LEGEA-CADRU nr. 284 din 28 decembrie 2010, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 877 din 28 decembrie 2010

art.18 alin 3 din legea 672/2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de auditor nicolina01 nicolina01 Buna ziua, am si eu o intrebare:daca stie cineva care este sporul de auditor pentru o persoana incadrata la o unitate bugetara (primarie) pe post de ... (vezi toată discuția)
Sporuri acordate angajatilor primariei catrina dorian catrina dorian care sunt sporurile cu temei legal de care mai pot beneficia functionarii publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarii de comuna? (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil / spor audit iordache_stefania iordache_stefania Am o rugaminte si poate ma ajuta si pe mine cineva. In anul 2008 in luna iunie am intrat in concediu de crestere copil pana la doi ani. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)