avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... restituire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

restituire permis auto

Pe 1 aprilie 2011 mi s-aretinut permisul cf. art.111 alin.1 lit.b,fiind incadrat la art.86/2 COD RUTIER,pentru ca am depasit cu 15 kg greutatea admisibila pentru categ.B.Pe 19 mai dosarul a ajuns la parchet solutionat de politie cu NUP.Am facut cerere de urgentare pe 23 iunie si de atunci n-am mai primit nimic.Mentionez ca ma intorceam cu masina si remorca pe care tocmai o cumparasem si ambele erau goale.As vrea sa stiu ce pot sa fac ca sa-mi recapat permisul.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:53, 20 Septembrie 2011
pina icnd parchetul nu finalizeaza dosarul nu il veti recapata insa puteti face cerere ptr obtinerea unei dovezi in baza careia sa circulati pina la emiterea ordonantei.
soarta permisului depinde de solutia parchetului si in orice caz (chiar si in NUP) nu il veti primi inapoi prea curind - minim 90 zile suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare permis auto mirceastefan mirceastefan PE 1 APRILIE 2011 MA INTORCEAM ACASA DE LA O SOCIETATE DE UNDE IMI CUMPARASEM O REMORCA APICOLA. PE DRUM AM FOST OPRIT DE UN ECHIPAJ DE POLITIE SI DUPA ... (vezi toată discuția)
Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru categoria b Eduardedd Eduardedd Buna ziua, am inchiriat o platforma cu sarcina admisa de 2000kg unei persoane ce a tractat-o cu un audoturism din categoria B avand greutatea de 1800 kg si a ... (vezi toată discuția)