In luna februarie 2011 am castigat procesul in care parat era angajatorul care refuza sa imi achite ajutorul de nastere! Conform sentintei civile angajatorul avea obligatia sa imi achite o suma de bani , respectiv 800 ron!
Angajatorul a ignorat hotatrarea judecatoreasca ! M-am indreptat catre executorul judecatoresc(luna iunie) care mi- a spus ca trebuie sa cerem si investire ! Am cerut si asta , dupa care am depus o cerere la executor in august 2011! Executorul mi-a spus ca inca nu a primit raspuns de la Finante si de la Camera Executoilor Judecatoresti! Intrebarea mea este , daca stie cineva ce pot face in acest caz , deoarece cererea catre aceste doua institutii a fost depusa de acum 1 luna si 5 zile si nu am nici un raspuns.Ce m- a dezamagit in plus este faptul ca eu am platit o taxa la executor in mometul depunerii actelor si acesta m a asigurat ( verbal) ca imi intru in drepturi in aprox 30 zile iar acum da din umeri ptr ca nu a primit raspunsuri!
Ce ma sfatuiti sa fac tinand cont ca angajatorul vea sa inchida firma!
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Executare silita
familistu
fratele meu ieri a aflat de la angajator ca exista un dosar de executare silita pe numele sau de la ceva b.e.j. . din sinpla lecturare a deciziei instantei si ... (vezi toată discuția)