Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am castigat procesul in luna februarie 2011 dar tot nu mi-am intrat in drepturi

In luna februarie 2011 am castigat procesul in care parat era angajatorul care refuza sa imi achite ajutorul de nastere! Conform sentintei civile angajatorul avea obligatia sa imi achite o suma de bani , respectiv 800 ron!
Angajatorul a ignorat hotatrarea judecatoreasca ! M-am indreptat catre executorul judecatoresc(luna iunie) care mi- a spus ca trebuie sa cerem si investire ! Am cerut si asta , dupa care am depus o cerere la executor in august 2011! Executorul mi-a spus ca inca nu a primit raspuns de la Finante si de la Camera Executoilor Judecatoresti! Intrebarea mea este , daca stie cineva ce pot face in acest caz , deoarece cererea catre aceste doua institutii a fost depusa de acum 1 luna si 5 zile si nu am nici un raspuns.Ce m- a dezamagit in plus este faptul ca eu am platit o taxa la executor in mometul depunerii actelor si acesta m a asigurat ( verbal) ca imi intru in drepturi in aprox 30 zile iar acum da din umeri ptr ca nu a primit raspunsuri!
Ce ma sfatuiti sa fac tinand cont ca angajatorul vea sa inchida firma!
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: adamiulia , utilizator 13:06, 25 Octombrie 2011
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita familistu familistu fratele meu ieri a aflat de la angajator ca exista un dosar de executare silita pe numele sau de la ceva b.e.j. . din sinpla lecturare a deciziei instantei si ... (vezi toată discuția)
Executare silita dragosuilie1960 dragosuilie1960 buna ziua pe data de 23 09 2014 sa dat sentinta de tribunalul sectorului 1 privind admiterea executarii silite cum pot afla numele si adresa executorului ... (vezi toată discuția)