avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie de intretinere

Buna ziua!
Va rog sa-mi comunicati daca o actiune de majorare pensie de intretinere trebuie timbrata si daca aceasta se poate trimite catre Judecatorie prin posta sau trebuie sa se prezinte personal reclamantul . In cazul in care se poate trimite prin posta, si reclamantul cere judecarea in lipsa, cum afla acesta nr. de dosar si termenul de judecata pentru a putea urmari desfasurarea procesului pe Portalul instantelor de judecata????????
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 15:21, 21 Septembrie 2011
1. actiunea este scutita de plata taxei de timbru
2. poate fi trimisa prin posta cu confirmare de primire,insotita de actele pe care le considerati relevante pentru caz
3. veti primi citatie acasa
voi primi citatie acasa chiar daca am solicitat judecarea in lipsa??? va multumesc pt raspuns!
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorarea pensiei de intretinere - 3 copii Marcel1340 Marcel1340 Care ar fi costurile sau taxele de timbru etc. pentru deschiderea procesului de micsorarea pensiei de intretinere, avand in vedere faptul ca eu sunt dintr-un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract intretinere zmmarius zmmarius Buna ziua, Doresc sa supun atentiei dvs. urmatorul caz: parintii mei au incheiat cu parintii tatei un \"[b]contract de intretinere[/b]\" prin care se ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta nicolae_vlad nicolae_vlad Am un dosar depus la judecatoria sect 3 prin care cer o solutinare privind rezilierea unui contract de vanzare-cumparare intre mine si un constructor si prin ... (vezi toată discuția)