avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... persoane cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

persoane cu handicap

Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe salariu in anul 2011 ?
Unde aste prevazut?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 20:02, 10 Octombrie 2011
persoanele cu handicap grav sau accentuat sunt scutite de plata impozitului pe salariu de multi ani

baza legala:

legea nr.448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - republicata

SECŢIUNEA a 7-a
Facilitati

ART. 26
Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiaza de următoarele facilitati fiscale:
a) scutire de impozit pe veniturile din salarii şi indemnizatii de natura salariala;
..................
nu cumva a fost abrogata litera a?
din cate stiu, nu a fost abrogata. am auzit la un moment dat ceva legat de treaba asta si am intrebat un director economic. el mi-a spus ca litera a) este inca in vigoare. am colegi care sunt persoane cu handicap si beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
dianami, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau asoc.familiala mihailaion mihailaion Ce facilitati legale are o persoana cu grad handicap 1 grav, la infiintarea unei firme sau AF si dupa aceea in timpul functionarii? (vezi toată discuția)
Scutiri de impozite pentru persoanele cu handicap accentuat BG BG Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la actul normativ care prezinta scutirile de impozite de care beneficiaza o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salarii persoane cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Stie cineva daca s-a modificat legea prin care persoanele cu handicap erau scutite de impozit pe salariu? Daca da, ma puteti ajuta si cu o ... (vezi toată discuția)