avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua!
Am facut recurs la Curtea de Apel pt taxa auto si raspunsul este:Solutie: dec: Admis recursul reclamantului, modificat în parte hotărârea, admis în parte acţiunea.data 03.06.2011.
In recurs am cerut restituirea taxei auto cu dobanda aferenta.Va rog sa mi spuneti ce inseamna "modificat in parte" si admis in partea actiunea".
Nu am primit nici o hartie despre solutia aceasta,am cautat pe net nr de dosar.
Cum procedez in continuare pt recuperarea efectiva a taxei?
Va multumesc si va doresc o zi excelenta!
Depinde ce ati solicitat dv. exact in recurs.Puteti merge la arhiva Curtii sa verificati exact ce anume v-a admis.Verificati de asemenea daca s-a redactat hotararea si daca da, faceti cerere pentru eliberarea ei, in forma definitiva si executorie si mergeti la Adm.Fin.cu care v-ati judecat sa solicitati restituirea taxei confom sentintei pe care o anexati in copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie neredactata gigelas gigelas Buna dimineata, Am castigat un proces pentru restituirea taxei auto,insa instanta de fond a dispus sa mi se dea dobanda LEGALA aferenta sumei,de la data ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)
Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)