avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sucursala/punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sucursala/punct lucru

Va salut.
Pe scurt,
am deschis pentru o societate din Italia o sucursala la Bucuresti. Cum pot sa deschid un punct de lucru la sibiu. Sau cum pot altfel sa procedez pentru a deschide un santier acolo?
Am inteles de la informatii ONRC ca problema este controversata si doamnele nu au stiut sa imi rapunda.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:18, 23 Septembrie 2011
Punctul de lucru poate fi deschis de catre societatea mama si in registrat in Romania dupa aceleasi reguli ca si sucursala, cu alte cuvinte intiativa sub aspectul legalitatii trebuie sa apartina societatii mama din statul respectiv iar printr-procura speciala un preprezentant din Romania sa intreprinda demersurile necesare.

Cu toata stima
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
Inteleg ca, practic, trebuie sa deschid o noua sucursala la Sibiu ?
Ideal ar fi sa deschideti o alta sucursala la Sibiu. Reprezentantele sau punctele de lucru ale societatilor din strainatate se inregistreaza in conformitate cu Decretul-lege 122/1990 si au o procedura de inregistrare destul de stufoasa care dureaza in jur de doua luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin in strainatate marian_bcacau marian_bcacau buna ziua, ma intereseaza daca am deschis in romania o societate se poate deschide un punct de lucru in italia cu firma din romania? ce documente sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mini-gmbh in germania cu sediul in romania farc9 farc9 Buna tuturor, momentan am un magazin online in romania si showroom in cluj-napoca in domeniul sportiv. Colaborez in special cu importatori pe romania, dar in ... (vezi toată discuția)