avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot face o cerere ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot face o cerere ?

Buna ziua ! In situatia in care un recurs respins ,urmeaza sa se intoarca dosarul la prima instanta...dar nu se mai gaseste... Instanta care a respins recursul spune ca a trimis dosarul cu posta speciala,iar instanta unde trebuia sa ajunga dosarul nu l-a primit...Catre cine trebuie sa ma adresez sa urgentez cautarea dosarului(aceasta situatie dureaza de 4 luni) ,pentru ei (prima instanta si cea imediat superioara unde a fost recursul par a fi foarte calmi...) astfel incat nu mai stiu ce sa cred...
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:05, 26 Septembrie 2011
Cererea se face la instanta care este si depozitarul acelui dosar! De fapt, este vorba de instanta fondului(prima instanta!).
Problema este ca ei sustin una si buna ca nu au ce face...nu a venit dosarul si trebuie sa astept...
Daca vi s-a spus sa asteptati, atunci nu va ramane decat sa aveti rabdare... Si totusi incercati sa va adresati curtii de apel in a carei circumscriptie intra cele doua instante inferioare, cu o sesizare si vedeti ce raspuns primiti de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sejc_2010 sejc_2010 Buna ziua.In cadrul sentintei unui recurs am primit formularea: Admite recursul. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza pentru completarea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Rejudecare ionu roman ionu roman Ce se intampla in cazul in care instanta de recurs a dispus rejudecarea cauzei si a trimis dosarul la instanta inferioara? Vor fi luate in calcul documentele ... (vezi toată discuția)