Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu

sunt antabulat an cartea funciara am urmatoarele documente extras de carte funciara original plan de situatie scara 1 2880 vizat de director ocot si de un inginer adeverinta de proprietar si proces verbal de punerea an posesie cu toate aceste documente sunt antabulat pentru eliberarea titlului de proprietar am mai trebuie plan parcelar cam trebuie titlu , pentru revendicare

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare a titlului de proprietate andrufl andrufl Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema destul de urgenta. Bunica mea, conform legii 18/1991, a revendicat terenurile ce-i revin de ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate nr. tarla gresita tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.Am primit titlul de proprietate in anul 1996 pentru 4 parcele de teren.In anul 2008 am vandut o parcela de ... (vezi toată discuția)