avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la banca

Buna ziua , am avut o datorie la o banca si nu am platito la timp preluando o firma recuperatoare la care am platit toata datoria integral. As dorii sa stiu dupa cit timp pot face un imprumut intr_o banca .... Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ginutza_g , utilizator 14:29, 26 Septembrie 2011
Minim 7 ani, sunteti in evidenta Biroului de credit pana atunci. Nicio banca nu va da un credit unei persoane cu inregistrari negative intr-un astfel de registru.
oricind insa restanta va figura in biroul de credit urmatorii 3-5 ani (nu sunt f sigur de perioada). Asta nu interzice bancii sa va ofere un credit dar in mod sigur va ingreuna obtinerea lui si veti avea nevoie de garantii.
Multumesc pt raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara - sarcini VSP_Stefi VSP_Stefi Am solicitat recent un Extras de carte funciara pentru informare, care avea la Partea III Sarcini, mentiunea Act administrativ nr..../...1993 emis de ... (vezi toată discuția)
Datorie bancară achitata prin executare judecatoreasca Ana98765 Ana98765 In 2008 am deschis la BRD un card de credit. Datoria acumulata a fost achitata in 2013, prin executare judecătorească. Avand in vedere ca datoria s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Nume introdus in biroul de credite adrian_81 adrian_81 Buna ziua, am un card de cumparaturi in rate egale fara dobanda de la o banca de aproximativ 6 ani, timp in care mi-am achitat intotdeauna la timp ratele ... (vezi toată discuția)