Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare in grad / si in clasa a personalului contractual platit din fonduri publice

Buna ziua, revin cu o problema si vreau sa ma ajutati in cazul in care un angajat are 3 ani vechime in grad si 30 de puncte la evaluare in ultimii 2 ani, promovarea se face conform HG.286/2011 pe un post vacant, noi neavand post vacant trebuie sa facem promovarea prin transformarea postului din statul de personal si vreau sa va intreb dupa ce se organizeaza concursul personalul este admis, transformarea se face direct din statul de personal al institutiei aprobat de Director sau trbuie supus in sedinta de consiliu , aceeasi problema o am si in cazul promovarii din studii medii in studii superioare, transformarea postului se face prin hotarare de consiliu. Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: dumi32 , utilizator 20:25, 27 Septembrie 2011
promovarea se face prin examen in conformitate cu Regulamentul acdru privind stabilirea principiilolr de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte imediat superioare, aprobat prin HG. nr. 286/2011
Eu am pus alta intrebare, asta am si spus ca se face conform HG.268/2011 eu vreau sa stiu daca dupa examen in grad / treapta si studii superioare, neavand posturi vacante, promovarea se face prin transformarea postului, si eu vreau sa stiu daca transformarea postului trebuie prin hotarare de consilu local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare rapida personal contractual viorica1963 viorica1963 un referent cu studii superioare incadrat pe post cu studii medii poate solicita transformarea postului in studii superioare ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)
Diploma studii s. trecere pe post cu sau fara examen?? Taisa Taisa Buna ziua! Ma macina urmatoarea situatie: -am facut trecerea pe functie pt nivel studii S , in baza unui regulament intocmit de autoritatea locala in ... (vezi toată discuția)
Cum se transorma un post din studii medii in studii superioare? meri75 meri75 Post de referent III, gr. asistent cu studii medii,se poate transforma in studii superioare? (vezi toată discuția)