avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Functie in Revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Functie in Revisal

Am o situatie cand s-a modificat functia angajatului la 01.08.2008, s-a depus act aditional la ITM si s-a operat in cartea de munca, dar nu s-a depus modificarea si in Revisal.Ce pot sa fac? Depun modificarea cu data din 2008, sau cu data de acum? Ma gandesc la amenda...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:23, 30 Septembrie 2011
Greu de raspuns la situatiile nereglementate.
Cum dovada vechimii pana la 01 Ianuarie 2011 se face cu carnetul de munca, salariatul nu ar fi prejudiciat pentru aceasta perioada. Mai departe, decideti dvs. daca faceti corectia cu 01 ianuarie 2011 sau cu data de acum.
Am avut o situatie similara si am depus modificarea revisal cu data corecta. Daca transmiteti Revisal cu modificare functie cu alta data, nu mai pica pe datele din actul aditional si cartea de munca...
Pentru ca nu ati transmis la timp modificarea, dar ati transmis-o ulterior, nu luati amenda.
buna ziua,am si eu o intrebare pot angaja o persoana ca necalificat(in contractul de munca la functie) iar in fisa postului sa prevad ca va vinde cind lipsesc ceilalti salariati?
Este cu 4 ore.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cineva care vinde nu este gestionar?
este vorba de marfuri nealimentare si nu are curs de vinzator dar patroana l-ar angaja

Alte discuții în legătură

Act aditional violetanuky violetanuky Buna ziua,am transmis act aditional part-time cu 903 lei (iesea net negativ) iar acum cu OUG 3, as dori sa-l diminuez la 475 lei.Mentionez ca salariatul este ... (vezi toată discuția)
Contracte individuale de munca vali_minea vali_minea Buna ziua Spuneti-mi va rog daca incepand cu 01.08.2011 trebuie sa modificam contractele de munca deja existente conform celor prevazute de Ordinul ... (vezi toată discuția)
Completare revisal carmenbn carmenbn Am de transmis un concediu fara plata la REGES,asta fiind prima inregistrare pe care o transmit eu.Am instalat REVISAL-ul,am introdus datele,dar nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)