avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ca reprezentant legal cum pot obtine dupa divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ca reprezentant legal cum pot obtine dupa divort contul bancar deschis pentru copil ?

Contul deschis ptr copil, de catre bunicii paterni si apoi trecut pe numele tatalui la proc de custodie, poate fi cerut dupa proces, avand in vedere ca tatal in timpul casatoriei nu participa niciodata la cheltuielile ptr copil din acest motiv ?
Va rog sa-mi spuneti daca acum dupa div , poate fi ceruta suma de bani din contul copilului, ca daune morale ptr fapte grave la care a supus copilul. Ma refer la alungarea copilului de acasa ( pana la div) si apoi la abandon prin neplatirea pens de intret din rea vointa timp de aproape un an (exista o hot jud de validare pensie in care scrie neplata din rea-vointa )
Cum as putea obtine de la sot contul copilului ( deschis pe numele copilului), daca am primit custodia ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Monica Moraras , Avocat 15:54, 29 Septembrie 2011
nu poti cere suma de bani si nici ca daune morale. Daca el nu plateste pensia pt. intretinerea copilului poti face plangere la politie.contul pe numele copilului nu are nici o legatura cu custodia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune daune in temeiul obligatiei de " a face". nettie nettie Buna ziua. Fostul sot nu a platit din rea vointa pensia de intretinere timp de aproape un an si am fost nevoita sa deschid act de validare poprire impotriva ... (vezi toată discuția)
Daune pentru faptul ca a intarziat din cu plata pensiei de intretinere timp de un an. nettie nettie Buna ziua. Fostul sot nu a platit din rea vointa pensia de intretinere timp de aproape un an si am fost nevoita sa deschid act de validare poprire impotriva ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie detaliat si cerut intr-o intampinare ptr act. de a obt. vizite copil? netie netie Abia dupa un an de la divort fostul sot a deschis actiunea pentru vizite copil si ma acuza mincinos \"ca m-am opus sa-l viziteze si ca l-as fi denigrat ca ... (vezi toată discuția)