avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda administrativa

Pentru depasirea greutatii admisibile, pentru categoria b, cu 15 kg ,1000 lei amenda nu este o sanctiune prea aspra,avand in vedere ca mai sunt si celelalte doua sanctiuni cu avertisment.As putea s-o contest si ce sanse de castig as avea? Mentionez ca am avut permisul suspendat peste 6 luni. Amenda maxima este 1000 lei? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ridicare permis auto mirceastefan mirceastefan PE 1 APRILIE 2011 MA INTORCEAM ACASA DE LA O SOCIETATE DE UNDE IMI CUMPARASEM O REMORCA APICOLA. PE DRUM AM FOST OPRIT DE UN ECHIPAJ DE POLITIE SI DUPA ... (vezi toată discuția)
Anulare redobândire permis buna ziua, as dorii sa anulez permisul ... jianu81 jianu81 Anulare Redobândire permis Buna ziua, As dorii sa anulez permisul deoarece o mașină nu mai este viabilă in situația mea actuala. Si aș dorii sa dau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am nevoie de un raspuns urgent. in urma cu cateva ... Alexandra_Ma Alexandra_Ma Buna ziua , am nevoie de un raspuns urgent. In urma cu cateva zile mi a fost deschis dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat B . Nu sunt româncă, ... (vezi toată discuția)