avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie infiintare depozit en-gros
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie infiintare depozit en-gros

Buna ziua!
Pentru a comercializa produse en-gros este obligatoriu ca firma sa aiba ca obiect principal aceasta activitate?
Ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei depozit?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:22, 7 Octombrie 2011
Nu. Poate figura printre obiectele secundare de activitate. Dar in timp, daca veniturile din acesta activitate devin preponderente in cadrul cifrei de afacere anuala a firmei, e bine sa o treceti ca activitate principala, mai ales daca se repeta asta mai multi ani. Mergeti la registrul comertului sa inregistrati depozitul ca punct de lucru si va vor spune ce autorizatii aveti nevoie in functie de activitatea concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Activitate firma malis malis Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate comert en-gros utilaje si mai are mai multe obiecte secundare de activitate.Acum as vrea sa-i ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)