avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model cerere partaj locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model cerere partaj locuinta

Am divortat si am vandut apartamentul obtinut in timpul casatoriei, ma intereseaza un model de partaj, adica de impartire a banilor obtinuti din vanzarea apartamentului
A fost vandut cu 16500 lei din care 4800 au ramas la banca intrucat era sub ipoteca
Cel mai recent răspuns: ro_red_rosu , utilizator 20:09, 9 Octombrie 2011
va rog vreau si eu un model, sa stiu cum sa -l concep intrucat partajul nu-l facem la notariat sau judecatirie am cazut de comun acord si il facem intre noi cu martori.....:help:

Va multumesc
Nu va trebuie nici un model, dati-i fostului sot jumatate si aia e.
va trebui sa semnam de primire bani cat a primit fiecare si sa semneze si martori
Nu va trebuie la nimic. Bunul comun care ar fi intrat in masa partajabila nu mai exista. Exista doar suma de bani care se poate imparti pur si simplu, fara alte acte.
Daca totusi insistati, intocmiti un proces-verbal de predare primire, incheiat astazi, treceti data, intre x si y, prin care x a primit suma de...si y suma de ..., in prezenta martorilor n. Mentionati ca suma provine din vanzarea imobilului. Semnati toti, faceti 2 exemplare. Dupa care il aruncati la gunoi.
Succes!
multumesc, ma asteptam sa
fie mai complicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog o intrebare ,pentru urmatoarea situatie ,apartament ... lidiaddd lidiaddd Buna ziua, va rog o intrebare ,pentru urmatoarea situatie ,apartament bun comun dobandit in timpul casatoriei,casnicie de 10ani, sotul fara o zi de munca ,in ... (vezi toată discuția)
Cu 3 ani înainte de căsătorie am cumpărat un apartament pe care acum intenționăm să-l vindem pentru a cumpăra o casă. Îmi pot recupera banii în caz de divorț? Teodowa Teodowa Buna ziua. Cu 3 ani inainte de casatorie am cumparat eu un apartament, pe numele meu. Eu cu sotul intentionam acum sa vindem acest apartament pentru a cumpara ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort Ramonasic Ramonasic Inainte de casatorie cu aproape doua luni, perioada in care locuiam deja cu fostul sot, am vandut apartamentul proprietate personala. Banii obtinuti i-am ... (vezi toată discuția)