Buna ziua. Am cumparat acum un an un apartament si se pare ca exista o firma care are sediul social la aceasta adresa (cei care au stat inainte cu chirie). As dori sa stiu cum pot sa fac si cui trebuie sa ma adresez, eventual si ce acte sunt necesare pentru ca apartamentul meu sa nu mai fie asociat cu aceasta firma. Mentionez ca nu am cum sa iau contact cu firma in cauza. Va multumesc.
Solicitati date despre societate/asociati/administratori pentru a-i notifica sa schimbe sediul societatii. Daca nu da roade acest demers initiati o actiune in instanta pentru dizolvarea societatii in conformitate cu art. 237 lit. c din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata. Aveti nevoie de avocat, timp nervi si bani. Succes!
Desfiintare firma
viorel33
Ca orice roman am infiintat o firma cu gandul la marea imbogatire. Firma nu a avut niciodata activitate. de curand am primit o recomandata prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social srl
utc
Buna seara,
Am inchiriat unei persoane juridice un imobil pentru sediu social. Ulterior am incheiat un act aditional la contractul de inchiriere prin care il ... (vezi toată discuția)