avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legea 31/1991
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legea 31/1991

procedura pe care o urmeaza lichidatorul judiciar cand primeste o numire de la ONRC (notificari.....pasii aferenti ), daca societatea are bunuri ce se intampla(notificari catre cine- insolventa, trece pe 85 sau nu?)
ori daca societatea nu are bunuri( ce se intampla ).
va rog ...urgenta raspuns!!!!!!!!!!#-o:sorry:
va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MIHAIELA-GABRIELA SERBAN , Contabil 17:04, 25 Noiembrie 2011
Cel care ,,primeste" numire de la ONRC se numeste simplu - lichidator. Acesta are competenta legala de a evalua situatia economico-financiara a societatii si daca in urma acestei evaluari constata ca societatea are datorii care nu pot fi achitate va cere insolventa in baza Legii 85/2006, judecatorul sindic pronuntandu-se asupra acestei cereri. In situatia in care se admite cererea, judecatorul sindic va desemna un administrator judiciar/lichidator judiciar care poate fi lichidatorul numit pe Legea nr. 31/1990 (asta ar fi regula) sau alt practician in insolventa.
Sper ca nu in calitate de lichidator puneti astfel de intrebari......:rofl:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)
Recuzare lichidator dianamaria dianamaria Buna seara, as vrea sa stiu in ce conditii pot recuza un lichidator intr-un dosar de insolventa in care sunt creditor, tinand cont ca am alte litigii pe rol ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea administratorului judiciar provizoriu Lipi Lipi Cine poate hotari inlocuirea administratorului judiciar provizoriu? Creditorii care detin impreuna mai mult de 50% din totalul masei credale? Eu asa inteleg ... (vezi toată discuția)