Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 OANA GORAN	                   

am un contract de vanzare cumparare prin care S.C.  vinde lui x pers fizica o masina cu pretul de 1 leu.
cum justific eu ca nu are voie???
scrie ceva in ... (vezi toată discuția)
	                    OANA GORAN	                   

am un contract de vanzare cumparare prin care S.C.  vinde lui x pers fizica o masina cu pretul de 1 leu.
cum justific eu ca nu are voie???
scrie ceva in ... (vezi toată discuția)

Walter123	                   

Rog frumos, o vanzare-cumparare a unei jumatati de imobil si teren cu multe imbunatatiri la un pret de 20 sub pretul din contractul anterior de ... (vezi toată discuția)
	                    Walter123	                   

Rog frumos, o vanzare-cumparare a unei jumatati de imobil si teren cu multe imbunatatiri la un pret de 20 sub pretul din contractul anterior de ... (vezi toată discuția)

vali1970	                   

am inchiriat o gars, legal,cu contract de inchiriere inregistrat la circa financiara ,cu suma reala,l-am trecut in carte de imobil a blocului....la scurt timp ... (vezi toată discuția)
	                    vali1970	                   

am inchiriat o gars, legal,cu contract de inchiriere inregistrat la circa financiara ,cu suma reala,l-am trecut in carte de imobil a blocului....la scurt timp ... (vezi toată discuția)