avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate casa de amanet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate casa de amanet

neata
va rog,daca se poate,cine are cunostinta de cauza,sa imi explice si mie ce acte trebuie facute legate de contabilitate la deschiderea unei case de amanet si ulterior,cea primara si cea secundara...va rog din suflet,daca se poate cat de urgent,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:26, 16 Octombrie 2011
Buna dimineata,

Nu stiu daca veti putea tine contabilitatea societatii dupa cateva sfaturi primite aici. Monografia contabila difera in functie de situatia aparuta. Va putem inderuma eventual, dar nu sa tinem contabilitatea societatilor pe forum.

Aveti aici cateva indrumari:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ] /

Parerea mea este sa lasati un contabil sa se ocupe de evidenta contabila, oricum veti avea nevoie de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la casele de amanet cata76 cata76 sunt administratorul unei case de amanet si am o mare neclaritate legata de cum se aplica tva in acest domeniu si la ce se aplica tva ?exemplul meu este foarte ... (vezi toată discuția)
Contabilitate vinerica vinerica Buna ziua, Am o rugaminte la dumneavoastra ,in ideea ca ma puteti ajuta cu o informatie sau,o posibila colaborare.Sunt in somaj si de cand am intrat mai ... (vezi toată discuția)
Parc industrial Andrei1981 Andrei1981 Buna, M-ar interesa modalitatea de infiintare a unui parc industrial daca are cineva cunostinte legate de acest aspect. Am citit legea 65/2001 privind ... (vezi toată discuția)