anca_me a scris:
Eu nu inteleg cum puteti sa spuneti ca cititi tratatele stufoase iar sintezele nu sunt bune de nimic dupa parerea voastra, si terminati materia asa repede??? Chiar este imposibil iar eu nu cred asa ceva . Mai bine ar fi sa recomandati cu sinceritate materialele din care va pregatiti.
in viata mea nu am invatat din sinteze. doar am recapitulat. nici in timpul facultatii nu invatam dupa cursuri pentru ca nu erau suficiente. nu e imposibil sa inveti din tratate, de exemplu eu il ador pe Neagu si tratatele lui sunt mirifice! una e sa citesti 10 pagini dintr-un tratat sau carte stufoasa si sa inveti ce este important si alta e sa inveti fix 2 pag din sinteza. in tratate sunt multe exemple si eu una inteleg mai bine materia de acolo. vrei sa-ti recomand cartile mele? iar daca ai vointa poti sa inveti in 4 luni cat altii invata in 4 ani. din ianuarie 2012 am inceput sa invat pe bune si am reusit sa invat tot civilul, pen gen si pen special :) ideea nu este sa termini materia, ci sa inveti materia ;) succes!