Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reexaminarea sanctiunii contraventionale

Buna ziua.am primit zilele trecute o citatie care specifica faptul ca sunt chemat la proces intentat de ipj in urma unei amenzi de circulatie din anul 2007.primaria a trimis nota catre ipj cum ca nu am venituri si bunuri pe numele meu pentru a putea fi executat silit.in baza acelei note ipj a intentat proces impotriva mea cu cerere de reexaminarea sanctiunii contraventionale si schimbarea cu munca in folosul comunitatii.interesant este faptul ca la judecatoria braila toate procesele de acest gen au fost respinse de instanta.la judecatoria focsani,vrancea de unde apartin am vazut procese castigate doar de ipj(inlocuirea amenzii cu munca...)as dori sa stiu daca as putea castiga in vreun fel procesul,tinand cont ca exista precedent...
Cel mai recent răspuns: nimar , utilizator 00:42, 3 Noiembrie 2011
Duceti-va la proces si lasati instanta sa se produnte.Puteti depune practica judiciara cu procesele de acelasi fel de la Braila castigate.
ce ar trebui sa fac mai exact?sa scot procesele de la judecatoria braila?adica numar dosar,continut...etc?:help:
Puteti depune in instanta doar prima fila a dosarului si sentinta, astfel incat sa se vada esentialul.
E simplu : 2011-2007 = 4 ani; fapta s-a prescris dupa 3 ani. Pentru ce sa prestati munca in folosul comunitatii ?!!!
A fost lipsa de interes din partea politiei, nu de alta dar de ce s-au hotarat tocmai acum sa ceara acest lucru ???
Mai bine ar face ei munca in folosul comunitatii, nu doar in interes propriu, nu !!!

Multa bafta.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie "afisat" mototolit in cutia postala Valentin C Valentin C Cum procedez in situatia urmatoare: 1. In data de 24.04.2018 am fost surprins de un aparat radar montat pe un autoturism neinscriptionat, pe raza judetului ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata a unui angajator pt daune morale. ciobotarucatalin ciobotarucatalin In 05.06.2003 am fost angajat ca director comercial la o societate cu capital integral privat a unor investitori italieni. Societatea respectiva a accesat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - fara proces-verbal politie anca_a10 anca_a10 Buna seara. Am si eu o problema: anul trecut sotului meu i s-a suspendat permisul pentru ca ar fi condus cu viteza. Intrucat nu era adevarat, el a refuzat sa ... (vezi toată discuția)