Buna ziua.am primit zilele trecute o citatie care specifica faptul ca sunt chemat la proces intentat de ipj in urma unei amenzi de circulatie din anul 2007.primaria a trimis nota catre ipj cum ca nu am venituri si bunuri pe numele meu pentru a putea fi executat silit.in baza acelei note ipj a intentat proces impotriva mea cu cerere de reexaminarea sanctiunii contraventionale si schimbarea cu munca in folosul comunitatii.interesant este faptul ca la judecatoria braila toate procesele de acest gen au fost respinse de instanta.la judecatoria focsani,vrancea de unde apartin am vazut procese castigate doar de ipj(inlocuirea amenzii cu munca...)as dori sa stiu daca as putea castiga in vreun fel procesul,tinand cont ca exista precedent...
E simplu : 2011-2007 = 4 ani; fapta s-a prescris dupa 3 ani. Pentru ce sa prestati munca in folosul comunitatii ?!!!
A fost lipsa de interes din partea politiei, nu de alta dar de ce s-au hotarat tocmai acum sa ceara acest lucru ???
Mai bine ar face ei munca in folosul comunitatii, nu doar in interes propriu, nu !!!