avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Acum 2 ani am avut proces cu fostul meu "sot" pentru incredintarea minorului,proces pe care l-am castigat.Problema este ca tatal copilului a fost obligat sa imi plateasca pensia alimentara in valoare de 140 ron si cheltuielile de judecata,bani pe care nici in ziua de astazi nu i-a platit copilului.Nu stiu ce sa fac sa imi plateasca pensia alimentara.Ajutati-ma cu un sfat va rog!!!!!
Mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc, daca fostul sot are venituri si/sau bunuri, veti putea recupera sumele ce vi le datoreaza
Sau trimiteti-i o notificare tatalui prin care ii aratati ca daca nu isi achita obligatiile restante in termen de... ii faceti plangere penala.
Si daca nu achita, procedati ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)
Partajare bunuri-cedare cota 50% asupra unui teren gabriela_bil gabriela_bil Buna ziua, pe data de 26.05.2008 am divortat , in vederea incheierii partajarii bunurilor comune imobiliare a intervenit un contract de tranzactie, cu ... (vezi toată discuția)