Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare benzina

Cum se face decontarea conbustibilului consumat de autoturismul unui cabinet de medicina a familiei? Medicul de familie trebuie sa completeze foi de parcurs?
Cel mai recent răspuns: Puiu59 , utilizator 22:38, 24 Octombrie 2011
Documentele justificative pentru decontarea carburantilor sunt foaia de parcurs si FAZ-UL, ele stand la baza bonului de consum si trecere pa cheltuieli.!
Ce fel de tip de foaie de parcurs este acceptata de inspectorii fiscali pentru medicii de familie. Nu am invatat sa completez o foaie de parcurs si nu stiu ce e acela FAZ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat bisu bisu daca am un contract de comodat trebuie sa fac foie de parcurs pt autoturismul care face obiectul contractului ????? (vezi toată discuția)
Alocarea cheltuielii cu carburantii pe vehicule trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Bonul fiscal /factura simplificata pentru carburanti, este reglementat de Codul fiscal art.155 (11)(12)(20) si HG 84 /2013 care modifica pct.46(3), ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)