avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligatiile detinatorului arma neletala / pistol cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligatiile detinatorului arma neletala / pistol cu bila

As dori sa stiu daca Legea 117/2011, de modificare a Legii armelor si munitiilor prevede o obligatie suplimentara in sarcina detinatorilor de armele neletale din Anexa C, pct 21.(pistol cu bila de cauciuc), in afara obtinerii certificatului de detinatoror pentru arma neletala.

Unde este prevazuta obligatia de a tine arma neletala in cutie metalica incadastata in perete?

Exista vre-o obligatie legala de a notifica faptul ca mi-am schimbat domiciliul, desi certificatul are CNP?Certificatul presupunea vre-o obligatie de avizare periodica?

Au aparut normele metodologice la legea 117/2011?

Va rog , indicat-mi si baza legala
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat
legea privind armele neletale nu prevede expres unde sa tii arma, dupa noile reglementari si a proiectului de lege, se pare ca trebuie tinuta sub cheie daca aveti copii.
Referitor la baza legala, noi din baroul Dolj suntem mai privilegiati intrucat avem acces la site-ul legalis....vi-l indic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Permis pistol cu bile lorentzo12 lorentzo12 Buna ziua, Va rog, ma poate ajuta cineva cu informatii privind actele necesare obtinerii permisului de port arma ? Doresc sa-mi cumpar un pistol cu bile ... (vezi toată discuția)