Am depus la Judecatoria Sectorului 6 o cerere de chemare in judecata pentru anularea hotararilor adoptate in urma adunarii generale a proprietarilor si doresc sa stiu la cat timp dupa inregistratrea cererii pot depune si o cerere pentru obtinerea unei Ordonante Presedentiale.
A doua zi dupa depunerea cererii, aceasta primeste nr de dosar, complet si termen de judecata. Imediat faceti cerere pt certificat de grefa ( + timbru judiciar de 0,15 lei si taxa de timbru 1 leu), a doua zi ridicati certificatul si il atasati la ordonanta presedintiala, pe care puteti sa o depuneti.
in general asa se procedeaza pt. cererea de ord.pres. asa cum spune @adutescu
dar pt. suspendarea executarii hotaririi ad.generale a asociatiei calea de urmat nu este ord.pres. ci cererea adresata instantei care a primit dosarul cu cererea de anulare
asta pt. ca asa scrie la art.26 din legea 230/2007
am patit-o pe propria piele, am introdus cerere de ord.pres. si mi-a fost respinsa la o judecatorie a altui sector cu motivarea de mai sus
Am depus cererea de anularea a hotararii AG,dar am inteles ca pot face si o cerere pentru Ordonanta Presedintiala pentru a nu se pune in aplicare hotararea pana la judecarea procesului.