Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordonanta Presedintiala

Am depus la Judecatoria Sectorului 6 o cerere de chemare in judecata pentru anularea hotararilor adoptate in urma adunarii generale a proprietarilor si doresc sa stiu la cat timp dupa inregistratrea cererii pot depune si o cerere pentru obtinerea unei Ordonante Presedentiale.
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 23:53, 24 Octombrie 2011
nu ordonanta presedentiala ci cerere de suspendare a executarii hotaririi AG
adresata instantei conform art.26 din legea 230/2007
A doua zi dupa depunerea cererii, aceasta primeste nr de dosar, complet si termen de judecata. Imediat faceti cerere pt certificat de grefa ( + timbru judiciar de 0,15 lei si taxa de timbru 1 leu), a doua zi ridicati certificatul si il atasati la ordonanta presedintiala, pe care puteti sa o depuneti.
Multumesc pentru raspunsuri.
in general asa se procedeaza pt. cererea de ord.pres. asa cum spune @adutescu
dar pt. suspendarea executarii hotaririi ad.generale a asociatiei calea de urmat nu este ord.pres. ci cererea adresata instantei care a primit dosarul cu cererea de anulare
asta pt. ca asa scrie la art.26 din legea 230/2007
am patit-o pe propria piele, am introdus cerere de ord.pres. si mi-a fost respinsa la o judecatorie a altui sector cu motivarea de mai sus
Am depus cererea de anularea a hotararii AG,dar am inteles ca pot face si o cerere pentru Ordonanta Presedintiala pentru a nu se pune in aplicare hotararea pana la judecarea procesului.

Alte discuții în legătură

Neconstitutionalitatea art 26 din legea nr. 230/2007 . efecte eugen82 eugen82 Prin decizia Curtii Const. 670/2011 art.26 legea 230/2007 a fost declarat neconstitutional , astfel: \\"[i]1. Admite excepţia de neconstituţionalitate a ... (vezi toată discuția)
Cat costa suspendarea deciziei ag? Sever Simion Sever Simion M-am trezit ca niste capete patrate din bloc au decis sa inchida ghenele de pe etaje si sa mergem noi cu gunoiul afara din bloc, 12 etaje cu gunoiul in ... (vezi toată discuția)
Pot primaria si politia constata legalitatea unei ag? Costica33 Costica33 Pot primaria si politia constata legalitatea organizarii unei adunari generale a membrilor asociatiei de proprietari? Ce pot face ei? Ati fost in situatii de ... (vezi toată discuția)