avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire

nu sunt casatorita legal,am un copil,nu am serviciu si locuiesc cu tatal copilului ,cu chirie.numai tatal copilului lucreaza.putem beneficia de ajutor pentru incalzire?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:08, 25 Octombrie 2011
d) familie - sotul, sotia, precum si alte persoane, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie, care au acelasi domiciliu sau resedinta si/sau care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;
Puteti beneficia de ajutor dar sa nu depasiti venitul pe cap de persoana .

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire sergheicelmare sergheicelmare stau cu familia compusa din 5 membri impreuna cu bunica din partea sotiei si mi se refuza ajutorul de incalzire pe motiv ca nu detin locuinta proprietate ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire anagrz anagrz Buna ziua, Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura 2011-2012 lualyana80 lualyana80 Buna,am si eu o nelamurire.....anul trecut am avut viza de resedinta si am beneficiat de subventia pt caldura,iar anul asta mi-am facut buletin pe adresa ... (vezi toată discuția)