avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cotract de colaborare cu agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cotract de colaborare cu agentie imobiliara

am vizitat un imobil care era pus in vinzare de o persoana fizica pri agentie imobiliara . la vizitare agentul a cerut ci si sa semnez un contract de colaborare spunind ca nu am voie sa contactez direct vinzatorul si ca nu pot cumpara imobilul decit cu intermedierea lor .dar as vrea sa va intreb daca sint cumparator si gasesc alt imobil la o alta persoana fizica care nu are nici o legatura cu agentia de care am amintit , am vreo obligatie deoarece am semnat contract de colaborare ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:43, 25 Octombrie 2011
dvs ati semnat un contract privind numai imobilul respectiv, daca dvs gasit alt imobil care va place, nu aveti vreo datorie fata de agentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul are dreptul sa refuze semnarea unui antrecontract ? gicamuci gicamuci - Nu mai locuiesc in Romania de multi ani. - Am un apartament de vinzare mostenit de la parintii mei. - Sint unic mostenitor. - Am certificatul de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract de intermediere cumparare artstma artstma Buna ziua, am si eu o intrebare legata de titlul subiectului, insa inainte sa va povestesc putin cum am ajuns aici. Acu 2 luni am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)