avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma prestari servicii medicale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma prestari servicii medicale

Vreau sa infiintez o firma de prestari servicii medico-sociale. Cui sa ma adresez pentru mai multe informatii? Sau de unde sa incep?
Cel mai recent răspuns: Diana ionela Timoscov , Consultant fiscal 08:30, 26 Octombrie 2011
Daca doriti sa va faceti un SRL mergeti la Oficiul registrului comertului de care apartineti si veti obtine toate informatiile. Oricum trebuie sa stabiliti ce activitati veti desfasura si incadrarea lor pe coduri CAEN, copii dupa buletin, actul constitutiv, declaratie la notariat , rezervarea denumirii firmei care este primul pas si se achita o taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl angcris angcris Vreau sa infiintez un SRL. Cu ce trebuie sa incep ? Care sunt pasii de urmat ? Te poti ocupa singur de infiintare sau e mult mai comod sa apelezi la un avocat? ... (vezi toată discuția)
Firma prestari servicii cristinasinziana cristinasinziana care sunt pasii necesari deschiderii unei firme de prestari servicii,si ce cheltuieli implica acest lucru?va multumesc (vezi toată discuția)
Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)