avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZARE PUNCT LUCRU -CHIOSC ALIMENTAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZARE PUNCT LUCRU -CHIOSC ALIMENTAR

PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM?
Cel mai recent răspuns: dumitru florentina , utilizator 18:19, 22 Martie 2011
Pentru infiintarea unui punct de lucru
Acte necesare:
- certificat de imatriculare
- cod fiscal

statutul societatii

- act aditional de infiintare a punctului de lucru

- act proprietate punct de lucru

- schita pentru punctul de lucru

- declaratie
- fisa de identificare a comerciantului

multumesc , intrebarea era insa ,in legatura cu autorizatia de functionarea ..... daca este suficienta declaratia pe propria raspundere data la O.R.C... sau tr mers si la DSP , DSV , ITM , S.A. pentru a obtine autorizatii speciale .?
E suficienta declaratia pe proprie raspundere la ORC.
Nu trebuie sa mergeti la fiecare avizator in parte.
pentru cei care pot fi indusi in eroare de solicitari facute de unii care habar nu au care e diferenta intre diferite acte.............
dupa ceva timp de cand mi s-a cerut sa obtin o autorizatie sanitar veterinara "suplimentara" -avand certificatul constatator de la ORC , am identificat problema - de fapt era nevoie de DOCUMENTUL DE INREGISTRARE SANITAR VETERINARA - a ACTIVITATILOR DE VANZARE CU AMANUNTUL ............( ORDINUL 301/2006 - publicat in MO 9/08.01.2007
Pentru realizarea de tatuaje temporare am nevoie de autorizatie DSP , DSV ?
Sau tot la fel e suficienta declaratia pe proprie raspundere?

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru Andrei Mihail Andrei Mihail Buna ziua, Am urmatoarul caz: societate cu asociat unic ia in comodat o casa in care va desfasura activitatea de distributia de pesticide si depozitarea lor. ... (vezi toată discuția)
E obligatorie autorizatia de la primarie pentru o societate nou infiintata? ucam ucam Societatea nou infiintata are ca domeniu principal de activitate pompe funebre . Punctul de lucru situat intr-un spatiu proprietate privata are o suprafata de ... (vezi toată discuția)