avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZARE PUNCT LUCRU -CHIOSC ALIMENTAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZARE PUNCT LUCRU -CHIOSC ALIMENTAR

PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM?
Cel mai recent răspuns: dumitru florentina , utilizator 18:19, 22 Martie 2011
daca as dori sa deschid un alt magazin, pe aceeasi strada, cu acelasi profil...ce acte imi sunt necesare si care sunt pasii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru Andrei Mihail Andrei Mihail Buna ziua, Am urmatoarul caz: societate cu asociat unic ia in comodat o casa in care va desfasura activitatea de distributia de pesticide si depozitarea lor. ... (vezi toată discuția)
E obligatorie autorizatia de la primarie pentru o societate nou infiintata? ucam ucam Societatea nou infiintata are ca domeniu principal de activitate pompe funebre . Punctul de lucru situat intr-un spatiu proprietate privata are o suprafata de ... (vezi toată discuția)