avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se mai poate face acum daca un teren nu a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se mai poate face acum daca un teren nu a fost revendicat conf.Legii 247/2005

As dori sa stiu daca se mai poateface ceva pentru a intra in posesia unui teren pentru care am gasit actele ca sunt mostenitor ,ca urmas al tatalui meu care era var cu proprietarul terenului(decedat de mult in Elvetia si fara urmasi), avand in vedere ca nu l-am revendicat in termen conform Legii 247/2005. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:13, 27 Septembrie 2008
Daca proprietatea terenului a fost reconstituta altei persoane si acesta are titlu de proprietate atunci in baza actelor pe care le aveti puteti solicita anularea partiala sau totala a reconstituirii care a fost facuta unei persoane care nu era indreptatita. daca cel ce stapineste terenul nu are nu il are reconstituit prin titlu puteti formula, in temeiul actului pe care il aveti o actiune in revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate anulate de comisia judeteana OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Comisia județena pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor în 2006 hotarește revocarea a 30 titluri de proprietate, teren ... (vezi toată discuția)
Constatare anulare absoluta teren,reconstituire. olga2011 olga2011 nulitate absoluta? a) actele de reconstituire sau de constituire a dreptului de proprietate, în favoarea persoanelor care nu erau îndreptatite, potrivit ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta invocata de o persoana fara interes kyrrdan kyrrdan Ce solutie se impune in acest caz din partea instantei? Analizeaza mai intai lipsa de interes a partii si lasa actul valabil, sau, in virtutea rolului activ, ... (vezi toată discuția)