avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2O12 - Noul Cod Civil
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2O12 - Noul Cod Civil

Spor la invatat ! :luck: :coffee:
Cel mai recent răspuns: Purple Girl , utilizator 19:33, 6 Noiembrie 2011
eheee...
mai e cale lunga...cred ca in 2012 vom asista la o cadere in masa a candidatilor, mai ales pe fondul acestui C.Civ.:weg:
Sincer nu stiu ce sa zic , modificarile nu sunt chiar atat de multe , cine stapanea vechiul cod civil , nu o sa aiba mari probleme cu noul......iar in cazul in care o sa cada multi , e posibilitatea sa se organizeze inca un examen la fel ca cel din 2011 februarie , deci ...........spor la invatat ! :)
acum trebuie sa apara codul adnotat scris de Dl Terzea , iar prin februarie , martie trebuie sa apara cartea scrisa de Dl Boroi , deci materiale ..........ar cam fi...........pe langa acestea sunt multe carti aparute deja , pe contracte , etc , materiale , cam sunt .....deci , spor la invatat.....:):coffee:
acest topic l am creat din greseala la sectiunea anterioara ,iar topicul a fost mutat de admin la aceasta sectiune , dar va propun sa discutam in topicul INM 2012 - DREPT CIVIL .........Thanks '
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
prodan_cristian, utilizator
As dori un raspuns al unei persoane avizate, adica in cunostiinta de cauza. Ma intereseaza daca au mai aparut ceva modificari la codul de procedura penala respectiv civila, odata cu aparitia noilor coduri?? Ma refer daca a mai fost modificat ceva dupa modificarile aduse de mica reforma. Repet ma intereseaza numai la proceduri....Ca ma pregatesc de un examen si sa nu mi pierd timpul invatand chestiuni abrogate...multumesc aniticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctrina inm 2012-2013 codeck codeck Buna ziua! Intentionez sa dau la INM in 2013 si m-ar interesa sa stiu cam de pe ce materiale trebuie sa invat la Penal, Civil si proceduri. Cum la ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)