avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 112

Am depus proiect pe masura 112 in sesiunea iulie 2011.Mi.a fost facuta verificarea pe teren acum astept raportul de selectie. Am vazut ca incepand cu sesiunea din noiembrie s-a majorat suma la 40 000 euro si s.au modificat coeficientii de calcul UDE. As vrea sa aflu daca se poate daca in cazul meu, cresterea pentru anii urmatori ,in special anul 3, se va calcula dupa coeficientii noi (aprobati in septembrie 2011) sau dupa cei existenti in iulie 2011 cand eu am depus dosarul. Va rog sa specificati si documentul in care se specifica acest lucru. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Mihaela Caracoti , Consultant credite si finantari 13:08, 7 Noiembrie 2011
Cu privire la majorarea sprijinului pana la suma de 40.000 euro/exploatatie, conform Ghidului solicitantului aceasta modificare va fi valabila sub rezerva aprobarii ulterioare de catre Comisia Europeana. Avand in vedere faptul ca evaluarea proiectului nu a fost finalizata, este posibil ca valoarea UDE-lui pentru anul tinta sa fie calculata in functie de coefincientii MBS 2008. Din pacate acesta informatie nu o pot sustine cu surse sigure, ci doar din experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 - sesiunea din toamna SPANU CORINA SPANU CORINA Daca depun proiectul pentru masura 112 in sesiunea din toamna (octombrie) ma poate lamuri cineva cum vor decurge lucrurile? voi arata culturile declarate la ... (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)