avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare executare silita

BUNA ZIUA.In 2005 am luat in rate de la magazin electrocasnice,ultima rata era in 08.2009.La inceputul anului 2006 am ramas fara servici si nu am mai putut plati lunar.Intre timp am primit numeroase telefoane si somatii cu plata intregii sume,dar nu am avut de unde sa platesc.In aprilie 2008,am primit o comunicare de cerere executare silita si daca nu platesc toata suma in ziua aceea se procedeaza la executare silita.Stampila era cu adresa tribunalului si numar de inregistrare.De atunci nu am mai primit nimic din partea lor,de 3 ani si 7 luni.Inseamna ca s-a prescris datoria?Daca ma angajez ma pot astepta la proprire pe salariu dupa atatia ani?Ce am de facut?MULTUMESC MULT:(
Cel mai recent răspuns: skol , utilizator 11:46, 7 Noiembrie 2011
Intra`devar, s-a prescris... nu are cum sa va mai puna poprire pe salariu acum
Multumesc mult pentru raspuns.Ar trebui sa ma interesez la biroul executorului sa vad exact daca s-a prescris?Nu am de unde sa platesc datoria...si ma gandesc sa nu ma trezesc cu o suma si mai mare.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperari creante romeotgv romeotgv Buna ziua, In anul 2004 am cumparat niste electrocasnice de la [magazin] cu buletinul. Am achitat o parte din credit si datorita unor probleme in familie am ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Executare salariu costin_tat costin_tat In luna mai 2008 am contractat un credit de nevoi personale de la TBI IFN SA pe o perioada de 5 ani la care am platit ratele aproximativ un an si jumatate. In ... (vezi toată discuția)