avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna Ziua,

Sunt angajata part-time (4 ore) la o firma. Intrebarea mea ar fi daca in acest caz am sau nu dreptul la valoarea minima de 600+200 de lei a indemnizatiei pentru cresterea copilului in cazul in care am mai mult de 1 an vechime cand urmeaza sa nasc?

Multumesc anticipat celui care ma poate lamuri! :)
Cel mai recent răspuns: Batrinu Ionut , Consultant resurse umane 11:25, 7 Noiembrie 2011
aveti tot dreptul doar trebuie sa verificati la ITM daca figurati si cu acea carte de munca pentru a nu avea surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Makedon Makedon Bună ziua! Soția mea urmează să nască în octombrie și aș dori să știu cum se calculează indemnizație de creștere pentru ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatie ptr cresterea copilului? quartz quartz in cazul in care voi ramane insarcinata{ceea ce am de gand},voi mai beneficia de indemnizatia ptr cresterea copilului,avand in vedere faptul ca:dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Angajare monicacriste monicacriste doresc sa va intreb daca sunt angajata cu 2 ore si raman insarcinata am dreptul la indemnizatia aceea de 600 ron si bani de copii de 200 ron? Multumesc (vezi toată discuția)