avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act rezidenta in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act rezidenta in Germania

Buna ziua!Eu si nevasta stam in Germania,avem 1 copil care este neamt din mama nemtoaica.Eu am depus cererea de rezidenta permanenta in Germania si vreau sa va intreb daca e normal sa mi se oprerasca pasaportul pana la solutionarea cererii!Multumesc si daca se poate,astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: noros_m , utilizator 21:59, 9 Noiembrie 2011
Unde vi s-a oprit pasaportul?

Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
da. primesti un fel de act de la ei si pasul inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil Georgy97 Georgy97 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am nascut in anglia si am venit in tara cu copilul si sotul fara nici o problema. Acum am vrut sa mergem in germania ca sa ... (vezi toată discuția)
Formularul e 401 Keyla Keyla Am intampinat probleme la completarea formularului E 401 de catre autoritatile romane(Evidenta Populatiei,mai precis).Este vorba de alocatia europeana pentru ... (vezi toată discuția)